Terms, conditions and privacy policy (Danish version below)

www.fragmentphotobooks.com / www.fragmentphotobooks.dk is owned and operated by Fragment, CVR/VAT DK19891690, Mozarts Plads 1A, 2450 Copenhagen SV, Denmark. Phone: +45 50906005, e-mail: fragmentphotobooks@gmail.com.

The terms and conditions apply to the sale of goods purchased at www.fragmentphotobooks.com / www.fragmentphotobooks.dk

Payment / Prices

Fragment accepts payment with VISA, VISA Electron, Mastercard and Paypal.

All amounts are in Danish kroner or Euros and are incl. Danish VAT. However, some books are sold under the profit margin scheme (pre-owned / collector's items) and thus do not include VAT in the price.

Payment will not be deducted from your account until the order has been sent.

Fragment uses an approved payment server that encrypts all your card information with SSL (Secure Socket Layer) protocol. This means that your card information is safe and not accessable.

Delivery

Fragment endeavors to ship parcels on all business days with orders placed before 12.00 noon.

For orders within Denmark various shipping  companies can be chosen at check-out. For orders to other EU contries we use various shipping companies depending on the destination.

All orders are sent as tracked parcel mail.

After shipment there are usually 1-3 business days delivery time in Denmark and 4-14 days in other EU contries. Reservations are made for delays by the carrier or third party that are beyond Fragment's control.

You can also choose to pick up your order at Fragment's store, Mozarts Plads 1 A, 2450 Copenhagen SV. You must present your order confirmation/order number upon pickup at the physical store.

If we do not have the book in stock, it may take up to 7 business days for the order to be shipped. Longer delivery times are mentioned under the book's description in the webshop.

Warranty

A 2 year warranty is granted under the Purchase Act.

Right of complaint applies to defects in material and/or fabrication. The complaint does not apply to errors or damage caused by improper use.

Issues with an item should be photographed/described and e-mailed together with the order number to fragmentphotobooks@gmail.com.

You can choose to get the book exchanged for a new one (if in stock), or the money back or a price reduction, depending on the specific situation.Any return will be agreed per mail.

Complaint returns should be sent to: Fragment, Mozarts Plads 1A, 2450 Copenhagen SV.

We do not receive parcels sent by COD.

Right of withdrawal & reimbursement

14 days full return right is given on goods purchased in Fragments webshop. The period is calculated from the day you receive the item.

The shipping cost of return is incumbent on you as a consumer.

If the returned item meets the requirements (see below), the purchase amount will be refunded to the debit card used for the purchase.

To cancel a purchase on fragmentphotobooks.com, do the following:

  • Within 14 days (from when you receive the item) you will notify Fragment at mail fragmentphotobooks@gmail.com that you wish to return.
  • Within 14 days thereafter, the item is returned in unused condition. The item must be accompanied by the order number.
  • You have to pay the postage for returning the item yourself and you bear the risk of the item until we receive it. Purchase of return label (within Denmark) can be agreed.

Fragment transfers the money for the item to your account, the same day we receive your item. The amount will then be deposited into your account within 1-4 days.

If you regret parts of your purchase, e.g. one of two books purchased, this can be returned. However, (if the returned goods meet the requirements), the purchase price for the returned portion of your original purchase is credited excl. the delivery cost paid upon purchase.

Returned goods must be sent to Fragment, Mozarts Plads 1A, 2450 Copenhagen SV.

We do not receive parcels sent by COD.

The condition of the item when you return it

If you return goods you should ensure a proper packaging, as we assume that the goods are returned in the same condition as at your receipt.

You are only liable for any deterioration in the value of the item due to handling other than what is necessary to see the item. However, if, upon receipt, the book is wrapped in sealed foil wrap and it is unsealed, the book's value is then considered a viewing-copy and the value is then set accordingly.

If the item is used more than what is described above, we consider it used, which means that when you cancel the purchase, you will only receive part of the purchase amount, depending on the trade value of the item.

Read further information about the consumer's liability for any impairment at https://www.forbrugerombudsmanden.dk

Complaints

Should an insoluble disagreement arise, a complaint may be sent to:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, Dennmark. Link: www.forbrug.dk

If you are a consumer domiciled in another EU country, you can state your complaint in the EU Commission's online complaint platform.The platform can be found here: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Cookies & personal data management  

Cookies

The website uses cookies. A cookie is stored on the user's hard drive along with cached files. A cookie is thus a text file that is sent to your browser from a web server and stored on your computer's hard drive. You can set your browser to notify you when you receive a cookie, or you can turn cookies off altogether. The only thing these cookies are used for is to recognize your computer. No personally identifiable information is stored in a cookie, but rather information about the user's behavior on a website. Cookies cannot contain malicious code such as virus.

It is possible to delete or block cookies. See instructions: http://minecookies.org/cookiehandling

Third-party cookies

A distinction is made between first-party cookies and third-party cookies. First-party cookies are set by the website you visit eg. wwwfragmentphotobooks.com. Third-party cookies are set by a third party, who has elements embedded in the website you visit. By visiting www.fragmentphotobooks.com third-party cookies are set by web analytics programs, such as Google Analytics, but also by third parties that enable site purchases, such as Stripe (encrypted payment module) etc.

We use Google Analytics cookies to collect anonymous usage statistics, and in this context we do not collect any personal information that may be used to identify you. This data helps us analyze the use of the webshop and improve our webshop.

Google Analytics stores information about which pages are visited, how long a visitor is on the site, how visitors got there, and what a visitor clicked on.

Personal information

Personal information is any kind of information that may be attributed to you to some extent. When you use our webshop we collect and process a number of such information. To the extent that you enter the information yourself, we process: Name, telephone number, e-mail, address and payment information (encrypted). This will typically be associated with login creation or when making a purchase.

We ensure technically and organizationally that your information is not accidentally or unlawfully deleted, published or otherwise treated in violation of the law.

Purpose

The information is used to identify you as a user and register your purchases and payments, as well as to provide the services you have requested, such as to send orders or send a newsletter.

Period of storage

The information is stored for the period allowed by law and we delete it when it is no longer needed. The period depends on the nature of the information and the background of the storage. Therefore, it is not possible to specify a general time frame for when information is deleted.

Disclosure of information

Anonymized data about your use of the site, geographic location, etc. is disclosed to third parties to the extent set out in the section on cookies above.

We also use a number of third parties to store and process data. These process information solely on our behalf and may not use it for their own purposes.

Disclosure of personal information such as name and email etc. will only happen if it is necessary to perform a service such as shipping your ordered goods. We only use data processors in the EU or in countries that can provide your information with adequate protection.

Insights and complaints

You have the right to be informed about what personal information we process about you. You may also object at any time to the use of information. You can also revoke your consent to processing information about you. If the information processed about you is incorrect, you have the right to have it corrected or deleted. Please contact fragmentphotobooks@gmail.com.

If you want to complain about our processing of your personal data, you also have the opportunity to contact Datatilsynet.

Salgs- og leveringsbetingelser samt persondatahåndtering

www.fragmentphotobooks.com / www.fragmentphotobooks.dk ejes og drives af Fragment, CVR 19891690, Mozarts Plads 1A, 2450 København SV, Danmark.Tlf.: 50906005, e-mail: fragmentphotobooks@gmail.com. 

Salgs- og leveringsbetingelserne gælder køb af varer på www.fragmentphotobooks.com / www.fragmentphotobooks.dk

Betaling / Priser

Alle beløb er i danske kroner eller Euro og er incl. dansk moms. Dog sælges visse bøger under fortjenstmargenordning (antikvariske/samlerobjekter) og har således ikke moms indeholdt i prisen. 

Fragment modtager betaling med VISA, VISA Electron, Mastercard og Paypal. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Fragment bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Fragment bestræber sig på at afsende pakker på alle hverdage med ordre indgået inden kl. 12.00.

Der kan vælges forskellige forsendelsesformer og fragtselskaber ved check-ud. Alle ordrer bliver sendt som sporet pakkepost.

Efter afsendelse er der oftest 1-3 hverdages  leveringstid i Danmark. Der tages forbehold for forsinkelser fra fragtselskabet eller tredjepart side, der er uden for Fragments kontrol.

Du kan også vælge at afhente din ordre i Fragments butik, Mozarts Plads 1 A, 2450 København SV. Du skal fremvise din ordrebekræftelse/ordrenummer ved afhentning i den fysiske butik.

Har vi ikke varen på lager, kan der gå op til 7 hverdage inden ordren sendes. Den længere leveringstid fremgår under bogens beskrivelse i webshoppen.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader opstået ved forkert brug.

Fejl på en varer dokumenteres med fotos, der sendes sammen med ordrenummeret til fragmentphotobooks@gmail.com.

Du kan ved reklamation enten få varen ombyttet hvis den er på lager, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

En eventuel returnering aftales pr. mail. Reklamationer sendes til: Fragment, Mozarts Plads 1A, 2450 København SV 

Der modtages ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Fortrydelsesret & refusion

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i Fragments webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager varen.

Fragtomkostningerne ved returnering påhviler dig som forbruger. 

Såfremt det returnerede opfylder kravene ( se nedenfor), vil købsbeløbet blive refunderet til det betalingskort, der blev anvendt ved købet.

Fortryder du et køb på fragmentphotobooks.com skal du gøre følgende:

  • Inden 14 dage (fra du modtager varen) meddeler du Fragment på mail fragmentphotobooks@gmail.com at du ønsker at returnere.  
  • Senest 14 dage herefter returneres varen, i ubrugt stand. Med varen skal følge ordrenummer.
  • Du skal selv betale portoen for returnering af varen og du bærer risikoen for varen indtil vi har modtaget den. 

Køb af returlabel (indenfor Danmark) kan aftales.

  • Fragment overfører pengene for varen til din konto, samme dag som vi modtager din vare. Beløbet vil derefter stå på din konto, indenfor 1-4 dage.

Hvis du fortryder dele af dit køb, f.eks. den ene ud af 2 købte bøger, kan denne returneres. Hvis den returnerede varer opfylder kravene, godskrives købesummen for den returnerede del af dit oprindelige køb dog excl.  den leveringsomkostning der er betalt ved købet.

Returvarer skal sendes til Fragment, Mozarts Plads 1A, 2450 København SV. 

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis du returnerer varer bør du sikre en forsvarlig indpakning, da vi forudsætter at  modtage varen er i samme stand som ved din modtagelse. 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at se varen. Dog gælder at, hvis bogen ved modtagelse er indpakket i forseglet plastfolie og denne er brudt, betragtes bogens værdi herefter som et bladre-eksemplar og værdien sættes derefter.

Hvis varen er beset udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Læs evt. mere om forbrugerens hæftelse for en eventuel værdiforringelse på https://www.forbrugerombudsmanden.dk

Klagemulighed

Skulle det ske, at der opstår en uløselig uenighed kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform. Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/


Cookies & persondatahåndtering

Cookies

Websitet anvender cookies. En cookie lagres på brugerens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan slå cookies helt fra. Det eneste disse cookies bruges til er at genkende din computer.  Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et websitet.Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Tredjeparts-cookies

Der skelnes mellem førsteparts-cookies og tredjeparts-cookies. Førsteparts-cookies sættes af den hjemmeside du besøger f.eks. wwwfragmentphotobooks.com. Tredjepartscookies sættes af en tredjepart, som har elementer indlejret på den hjemmeside, du besøger. Ved besøg på www.fragmentphotobooks.com sættes bl.a. tredjepartscookies af webanalyseprogrammet,  Google Analytics, men også af tredje parter der muliggør køb på siden f.eks. Stripe (krypteret betalingsmodul).

Vi bruger Google Analytics-cookies til at indsamle anonym brugsstatistik, og vi indsamler i den sammenhæng ingen personlige oplysninger, der kan bruges til at identificere dig. Disse data hjælper os med at analysere brugen af webshoppen og forbedre vores webshop. Google Analytics gemmer oplysninger om, hvilke sider der besøges, hvor længe en besøgende er på webstedet, hvordan besøgende kom dertil, og hvad en besøgende klikkede på.

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores webshop indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved hvis du registrerer dig som bruger og ved øvrig brug af services eller når du foretager køb via websitet.

Vi sikrer os teknisk og organisatorisk mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende varer eller sende et nyhedsbrev. 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Anonymiseret data om din brug af websitet, geografisk placering, m.v. videregives til tredjeparter i det omfang som fremgår i afsnittet om cookies. ovenfor.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis det er nødvendigt for at udføre en service eksempelvis forsendelse af dine bestilte varer. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til fragmentphotobooks@gmail.com

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Updating…
  • No products in the basket.